Skip to main content

Detail dokumentu

[Loading...]
0 hodnocení čtenářů

Obsah

Seznam literatury

Čínská kuchyně : champagne avantgarde / fotografie Marek Łebkowski
Bratislava Champagne Avantgarde 1992
Rozsah: 93 s. : il.
Edice: Encyklopedie kulinárního umění sv. 1
ISBN: 80-7150-052-6 (váz) :
Forma/žánr: příručky
Klíčová slova: čínská kuchyně, příprava pokrmů, kuchařské speciality, kuchařské recepty
Klíčová slova: pokrmy
Anotace:
Zdroj anotace:

Dostupné

Rozpis svazků

Lokace Umístění Signatura Přírůstkové číslo Stav -
501PS - Ústředí - Půjčovna pro dospělé (sklad) sklad 2-60.102 PC/05578 Dostupné
Lokace Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně -
501PS - Ústředí - Půjčovna pro dospělé (sklad) 1 0 1 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.